İZMİR / TORBALI - TORBALI REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem Mesleki Rehberlik toplantısı Torbalı, Selçuk ve Bayındır İlçelerinde görev yapan Rehber Öğretmenlerin katılımları ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer TOSUN'un konuşmaları ve Özel Eğitim ve Rehberlik Alanlarında bilgi paylaşımları ile toplantılarımız yapıldı. Toplantıya katılım sağlayanlara ve Konferans Salonunu bizlerin kullanımına sunan Hasan Salih Çetinel Ortaokulu Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Şbt

Merkez Komisyon Toplantısı

Ock

İlçemiz Şehit Ferudun Yılmaz Özel Eğitim ve Uygulama Okulunu Ziyaret ettik. Ziyaret kapsamında Okul Yönetici ve Öğretmenleri ile görüş alışverişinde bulunuldu. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

SEVGİ VARSA ENGEL YOKTUR! 3 Aralık Dünya Engelliler Günü.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı sene başı Mesleki Rehberlik toplantısı Torbalı, Selçuk ve Bayındır İlçelerinde görev yapan Rehber Öğretmenlerin katılımları ile Şube Müdürü Erdal BAYHAN'ın açılış konuşmaları ve Tınaztepe Üniversitesinden Doç. Dr. Füsun GÖKKAYA'nın "Duygular Yönetilebilir mi" konulu semineri ile Torbalı Ticaret Odası Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.